PAGINI BIZARE

Glume

Home | Bancuri actualizate | Glume | Umor absurd

divider.gif

tampi.jpg

Cica la gabori avea loc un examen de promovare. Un subofiter se agita si afla de la cineva ca la examen se intreaba cine a scris "Luceafărul". Politistul se agita el dar nu gaseste raspunsul. Se duce la locotenent: - Dom' locotenent! Am si eu o intrebare? - Zi ma! - Cine a scris "Luceafărul"? - Ba, nu stiu. Politistul nostru se duce la colonel: - Dom' colonel! Am si eu o problema! - Da, se rezolva! Zi! - Cine a scris "Luceafarul"? - Nu stiu, dar am un prieten profesor, sa ii dau telefon! In sfarsit, afla gaboru' ca Eminescu a scris "Luceafarul" si ca sa nu uite la examen noteaza pe un bilet si il baga in pantof. La examen este intrebat cine a scris "Luceafărul". Politistul scoate discret biletul si raspunde mandru: - Clujeana S.A.!

La magazinul de mobilă :
- Aveţi paturi mici cu picioare înalte?
- Da, dar la ce vă trebuie ?
- Să auzim când cade copilul ...

Cum afli sexul lebedelor de pe lac? Arunci o bucată de pâine: dacă vine ea....e lebăda ; dacă vine el ...e lebădoiul !

Compunere despre Ştefan Cel Mare :
Început : Ştefan cel Mare se urcă pe cal !
Sfârsit : Stefan cel Mare coboară de pe cal !
Si cuprinsul ?
Tăgădâm , tăgădâm !

 Un ucigaş condamnat la închisoare pe viaţă reuşeşte să evadeze după douăzeci si cinci de ani de puşcărie. Urmărit de poliţie, intră noaptea într-o casă şi-i găseşte pe proprietari dormind. Leagă femeia de pat, iar pe bărbat îl leagă de un scaun. Se îndreaptă apoi spre femeie, se apleacă asupra ei, o sărută pe gât, femeia îi şopteşte ceva, după care deţinutul părăseşte camera în mare grabă. Soţul se chinuie să se apropie de ea şi îi spune:
- Iubita mea, bărbatul ăsta nu a mai văzut femeie de 25 de ani.Când se întoarce, fă tot ce-ti cere, nu te împotrivi, că ne omoară pe amândoi. Cred că are chef de o partidă de sex, doar 1-am văzut că te-a sărutat pe gât. Procedează asa cum îti spun eu şi prefă-te că-ţi place. Vieţile noastre depind acum de tine. Fii curajoasă şi nu uita că te iubesc. Femeia îi răspunde imediat, cu lacrimi în ochi:
- Iubitule, ai dreptate. Nenorocitul n-a mai văzut femeie de 25 de ani. In privinţa sărutului, greşeşti: nu m-a sărutat, ci mi-a spus la ureche că esti drăguţ, apoi m-a întrebat dacă ţinem vaselina în baie. Fii, deci, curajos şi nu uita că te iubesc.

Vasile vrea să facă sex cu o pipiţă bună, grăbindu-se să nu se întoarcă acasă nevastă-sa care era plecată la serviciu.În faţa casei, nişte muncitori sparg asfaltul într-un zgomot asurzitor.La un moment dat,Vasile iese la fereastră şi le strigă :
- Hei, flăcăi, nu vreţi să vă opriţi puţin , ca să-mi pot trage prezervativul ?

Într-un compartiment de tren, două fete discută.Mai asistă şi o babă.
- La noi, s-au făcut roşiile uite aşa ! zice o fată.
- Şi la noi, castraveţii sunt aşa de mari ! spune cealaltă.
La care intervine baba:
- Dar unde stă, maică, băiatul ăsta ?!

La morga unui spital se prezintă o hienă.
- Daţi-mi şi mie un cadavru, că de o gramadă de vreme n-am mai mâncat o mortăciune !
- Doamnă, sări indignat administratorul de la morgă, da' ce crezi, că aici e magazin cu produse din carne ?! Aici e morga ! Eu îi am pe decedaţi pe listă si trebuie să predau corpurile rudelor să îi îngroape creştineşte !
- Daţi-mi măcar o mâna sau un picior !
- Doamnă , eu îi am pe raposaţi cu certificat de deces ! Când vin rudele să-i ridice, cum pot eu să justific că le lipseste o mâna sau un picior, când ei au murit de gripă !
- Şi dacă nu vine nimeni să-i ia, ce faceţi ?
- Îi ardem la crematoriu, cu proces verbal.
- Atunci aveţi milă, daţi-mi şi mie măcar puţină cenuşă, să-mi fac un ness...

 

Pagini bizare 2002 © All right reserved